OUTDOOR HELSINKI tarjoaa elämyksellisiä retkipalveluja luonnosta kiinnostuneille Helsingin seudulla. Kerromme seuraavassa lyhyesti, millaisia ainutlaatuisia kokemuksia upea luontomme voi sinulle antaa.

Kesällä itsestään selvä valinta erämatkailusta pitävälle on vaellusretki Nuuksion järviylängölle tai saariseikkailu Suomenlahdella. Polkupyöräretken yhteydessä voit kokeilla vaikkapa kullanhuuhdontaa.

Talvella Suomenlahden saaristo ja Nuuksion erämaa tarjoavat hyvät puitteet hiihtämiseen, lumikenkäkävelyyn, retkiluisteluun tai -polkukelkkailuun, pilkkimiseen, saunomiseen, avannossa uimiseen, pintapelastuspuvussa kelluntaan, iglun rakentamiseen tai jääpurjehdukseen. Kevättalvisin voit nauttia auringon kirkkaudesta vitivalkoisen meren jäällä, vaikka taivas olisikin pilvinen. Ilmatyynyaluksellamme pääset turvallisesti tutustumaan Suomenlahden saaristoon säästä ja vuodenajasta riippumatta. Voit valita halutessasi valita hyljesafarin tai majakkakierroksen – tai mitä vain ikinä haluat!

Helsingin seudun luonto tarjoaa mahdollisuuksia rauhoittumiseen sekä luonnon ja ehkä myös itsensä tutkimiseen. Luonnossa voit elää hetkessä huoletta, kaukana arjesta. Suomenlahden saariston ja Nuuksion erämaan rikkumaton hiljaisuus tai jäinen saaristo talviaikaan ovat elämyksiä, joita et hevillä unohda.

Helsingin seudun upeimmat luontoelämykset tarjoaa OUTDOOR HELSINKI.